Kollar ni oxå på resor?

Kollar ni oxå på resor?

Kap Verde – Sal

Så här i slutet av sommaren brukar jag få en lite dipp och fundera på vintern. Igår fick jag en rejäl dipp och fick nästan panik när det bara var 12 grader på morgonen. Det är då man börjar googla på resor…

Den här sommaren har varit jobbig tycker jag, vädret har svängt fram och tillbaka och inte riktigt kunnat bestämma sej. De senaste två veckorna har varit ljuvliga, men nu har det vänt igen och den där rejäla värmen är nog ett minne blott.

För att hänga upp mej på något och ha något att se fram emot vill jag ha en resa bokad. Den här vintern ska jag även fylla jämnt och jag vill inte vara hemma! Så igår började jag kolla på resor… var skulle jag vilja fira min födelsedag? Vilka platser får vi frågor om som vi inte kan svara på? Vad borde man se innan det blir förstört av olika anledning? Min sk bucketlist är i stort sett avbockad, men det finns ju platser jag vill se utan att de är på listan. Som tex Bali, Maldiverna, Hawaii mfl.

Kap Verde – Sal

Så vi började titta och tittade mer och mer på Maldiverna. Det såg ju himla härligt ut och de som varit där är nöjda. Bara tre timmars tidsskillnad, sånt gillar jag. Det blir nog väldigt bra bilder där, antar jag som älskar att fota. Det verkar inte finnas några dåliga platser eller hotell där, allt verkar fint och välskött. Vi hittade ett alldeles nytt hotell som vi är lite sugna på, vi ska sova på saken så får vi se. Det handlar ju om rätt mycket pengar… men är det någon resa som får kosta så är det väl bröllopsresan och 50-årsresan antar jag?

Vi får se hur det blir, men en resa blir det! Hur firade ni er 50-årsdag? Har ni någon drömresa?

Ett svar på ”Kollar ni oxå på resor?

  1. Maldiverna. Fantastisk de är okej! Så länge du håller dig till turistvägen. Utanför misshandlad spår är det en annan historia. Det är ett muslimskt land där charia är regeln. När det gäller mänskliga rättigheter för sina medborgare rankas detta land mycket lågt på skalan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *