En bra dag på jobbet!

En bra dag på jobbet!

Det är nästan alltid extra roligt att jobba när folk fått lön. Idag har Viktväktarna dessutom en ny kampanj som gör att det kommer ännu fler! Så nu ikväll hade vi många nya som kom tillsammans med en massa gamla medlemmar. De handlade som bara sjutton och kassan blev bra.
 
När jag kommer hem från jobbet räknar jag alltid ut hur mycket jag har tjänat och så bra som det blev idag har det inte varit på hela mars… härligt! Hoppas det ser ut så hela veckan!
 
Äntligen börjar min ekonomi se ok ut igen. Jag kan tom lägga undan pengar igen. Som husägare måste man ju ha en liten buffert om något går sönder och nån sån har jag inte haft på ett år nu. Så nu känner jag mej lite gladare och lite säkrare – skönt!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *