En fin vinterdag!

En fin vinterdag!

Jag gillar inte vintern, men idag var det för en gångs skull en fin dag som tom jag kunde njuta av. 2 minus och sol från en klarblå himmel. Ja, då kan man ju inte lämna kameran hemma när man ska på promenad.

När vi kom hem la jag in de sista grejerna på Tradera. Jag satt halva dagen igår. Så nu har vi ca 35 grejer ute på auktion. Jag hoppas det ska bli lite klirr i kassan.

I övrigt tar vi det bara lugnt. Jag mår riktigt dåligt pga mensvärk, men försöker att tänka att det nog är näst sista gången jag har det. Snart ska jag opereras och då är lidandet över  🙂

Ska väl ändå ta ett varv med dammsugaren, nu när jag fått tillbaka vardagsrummet. Backarna med grejer är tillbaka i förrådet och vardagsrummet är återerövrat. Undan för undan får jag lite ordning igen.

Senior är på skyttetävling, Junior och Martin ligger i varsin soffa och kolla på nåt inspelat. Baileys ligger vid mina fötter och sover. Vi har en riktigt skön tillvaro just nu. Hoppas det fortsätter så lääääänge!

Love my life!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *