Skrivklåda

Skrivklåda

Jag vill skriva men vet inte var jag ska börja. Det finns många lösa trådar att nysta i: adhd, mitt liv med två barn och 10 diagnoser, romanidéer och en massa annat. Nu när fotoprojekten i stort sett är färdiga, skulle det vara härligt att sätta tänderna i skrivandet.

Just nu läser jag Morgan Allings bok om sitt liv, samtidigt som jag läser Babbens bok om hennes liv. Vill folk läsa om personliga livsskildringar, eller är det bara jag som gillar sånt? Skulle någon vilja läsa om mitt liv? Finns det något intressant att säga om mitt liv? Då är nog killarnas liv mer intressant samtidigt som deras livshistoria kan lära oss ganska mycket.

Ska man ändå skriva något och lägga ner tid, så vill man ju att någon ska ha glädje av det. En roman kanske fler har behållning av? Men det är nog en bok om adhd och tourette som behövs mest på marknanden. Folk behöver veta mer, särskilt om tourette. Jag har ett litet snack på g med en bekant som är författare och har skrivit en mängd, storsäljande böcker. Han har adhd och har en plan om en bok som vi eventuellt kan skriva ihop, men han har ju adhd… så det kan bli nu direkt eller aldrig… man vet inte så noga  🙂

Jag får väl fundera lite, men nåt ska det iaf bli!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *