Rostbiffen blev perfekt!!!

Rostbiffen blev perfekt!!!

En väldigt bra dag avslutades med en kanonmiddag! Jag lagade rostbiff i ugn och den blev sådär perfekt rosa inuti. Ni vet… man sätter in en stor köttbit i ugnen, stoppar i termometern och börjar pyssla med annat… så helt plötsligt står termometern på 70 grader och köttet är för torrt. Känner ni igen det?
 
Idag blev det inte så. Idag hade jag koll, hela tiden. Både köttet, klyftpotatisen, sparrisen och bearnaisen blev perfekta och vinet till satt som en smäck! Glassen till efterätt var inte heller helt fel.
 
Mätta och belåtna kunde vännen och jag konstatera att jag ätit lika mycket idag som jag borde äta på 2,5 halv dag… jag ska alltså äta betydligt mindre  🙁      Men men… det får vi väl fixa de närmaste dagarna… annars får jag inte göra annat än gå ut med hunden i en vecka, heeeeela dagarna!
 
Dagen var ändå bra… sa jag inte det???
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *