En himla bra julklapp!

En himla bra julklapp!

*** I samarbete med BestCanvas.se***

Snart är det jul och det innebär julklappar för de allra flesta. För mej ska en gåva vara användbar, oavsett om det är en julklapp, födelsedagspresent eller annan gåva. Något som bara packas upp och sedan ställs undan är tråkigt, jag vill att mina gåvor skall användas.

Så länge jag kan minnas har kameror och bilder fascinerat mej. Jag tror att jag fick min första kamera när jag var 8-9 år, den var knallröd, i pocketformat och med en blixt som tog tid att ladda. Jag tog bilder på allt! Då var det dyrt att framkalla, men det hindrade mej inte.

När jag var 17-18 började jag använda bilderna, bla som gåvor. Hade jag en fin bild av någon så var det en given present vid bla födelsedagar. Jag kunde ge bord mina kompisar i pusselform eller som förstoringar och det var faktiskt alltid lika uppskattat, trots att vi var ganska unga.

Självklart har vi bilder överallt i vårt hem, här finns bla canvas-tavlor i trappen upp till övervåningen, med motiv från Tanzania. Varje gång jag går upp ser jag djuren från safarin som vi gjorde för snart 10 år sedan. Där finns bla en giraff i nästan naturlig storlek som tittar ner på oss med sina fina ögon.

BestCanvas.se kan man göra fina tavlor i flera olika utseenden, storlekar och med olika ramar. De trycker din bild på en speciell canvas med en färg som är helt fri från lösningsmedel, det är latexbläck som ger fina färger och är hållbar. Och det går snabbt! Du har din tavla bara ett par dagar efter du beställt den och då är den färdiga att hängs upp direkt. Hos dej eller en vän 🙂

Det fina med att ge bort en tavla är ju att mottagaren alltid kommer att minnas dej när denne ser tavlan och att den ger en extra piff till hemmet. I våra fall är det motiv från hela världen, som får oss att minnas våra resor. För det är ju faktiskt så att när man ser bilderna så minns man exakt hur det var, värmen, doften, ljuden… ja, allt!

Att ge bort en bild till en vän, från något man upplevt tillsammans är väldigt fint tycker jag. En bild säger ju som bekant mer än tusen ord. Så leta upp en fin bild av ett ögonblick som du minns med värme, gå in på BestCanvas.se och ta del av de erbjudanden som finns just nu och gör någon väldigt glad – varför inte dej själv 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *