En jobbig dag

En jobbig dag

Den här dagen var inte alls bra. Först åkte Vännen och sen försvann Baileys, pulsen har legat högt stora delar av dagen.
 
Baileys har sovit nästan hela eftermiddagen, han blev nog lite trött efter sin rådjursjakt. Jag tog en lur på eftermiddagen och Baileys låg brevid mej. När jag vaknade fortsatte han sova. Han har letat efter Vännen då och då och lagt sej på Vännens kudde när han inte hittat honom.
 
Snart är det dax att lägga sej och då ska jag göra det ensam. Jag har en jättestor säng här nere och den blir väldigt stor när man ligger där ensam. Inte roligt alls… men senior har frågat om han får sova där. Vi får väl se hur det blir med den saken.
 
Tre nätter, sen får jag träffa Vännen igen!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *