Försöker få tag i en polis!

Försöker få tag i en polis!

Fick en chock när jag vaknade! När jag ska berätta för Vännen vilket vädret är här, tittar jag ut genom fönstret och det är aldeles vitt. Hur mycket snö som helst! Igår hade nästan all snö försvunnit och idag finns alltså hur mycket som helst.
 
Hur sjutton ska vi kunna ta oss hem??? Vi åkte ju hemifrån innan snön kom och sitter här med sommardäck. Jag har kollat allt om vad lagen säger om vinterväglag osv och försöker nu fått tag i nån på Polisen som kan hjälpa mej mer. Jag måste vara hemma senast fredag ju!
 
Väderrapporten säger att det inte ska komma mer snö nu, men det räcker ju att den ligger kvar för att jag ska vara olaglig och dessutom ta risker i trafiken. Jag vill ju komma säkert hem, barnen är min dyrbara last.
 
Det är bara att ha is i magen och se vad som händer med vädret…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *