En kul mellokväll!

En kul mellokväll!

I lördags var det dax för final av årets Melodifestival. Även om jag tycker det är lite för mycket med alla delfinaler, så har vi ändå följt dem någotsånär… I fredags var vi på plats för att se genrepet!

Innan jul fick Martin erbjudande om biljetter till genrepet av Melodifestivalen 2022. Vi bokade direkt biljetter till oss och ungarna. Vi ger inte längre julklappar till varandra, men hittar gärna på något tillsammans efter jul – detta skulle bli den aktiviteten. Men så var det det där med minnet… inte hos mej, utan hos ena sonen… han glömde bort det!

Det blev att snabbt hitta någon annan som ville ha biljetter och det visade sej inte vara något större problem. Istället för sonen och hans sambo, fick vi sällskap av en gammal klasskompis och hennes man (som också var klasskompis). Vi har inte setts på jättelänge, så det var riktigt kul!

De bor i närheten av oss, så vi möttes upp på Subway och köpte varsin macka som vi åt på tåget till Solna. Väl på plats kollade vi in allt som fanns i form av snack, dricka och godis från olika sponsorer. Med famnen full av gott, gick det ingen nöd på oss alls 😛

Det var meningen att vi skulle filma också och det gjorde vi, men med alla ljud och musiken så spelade det ingen roll hur Martin klippte filmen – YouTube ville inte släppa igenom den ändå pga av rättigheter och sånt. Så det bidde inget av det tyvärr. Men min lilla kamera var iaf med, så några bilder blev det ändå.

Eftersom det var genrep så smet vi iväg när omröstningen skulle börja. Vi fick hellre plats på tåget än att se en fejkad omröstning… Sen kom kompisarna hem till oss på lördagkvällen och kollade på direktsändningen och omröstningen tillsammans då istället.

Frågan är: Vann rätt låt? Vi sa från början att Cornelia skulle vinna. Men Martin gillade Bagges låt bättre och jag gick och sjöng på Cazzi Opeia i flera dagar, den var inte bäst kanske – men gladast och fastnade i skallen. Frågan är väl om hon kan ta hem hela tjottaballongen? Kanske… Numret gör sej bra i tv, dock inte live… man ser henne nämligen inte på halva låten eftersom hon sjunger bakom en skärm. Detta ser dock inte tv-tittarna.

Nu får vi se om vi se Eurovision ihop med kompisarna. Det skulle vara himla kul iaf 🙂

Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

5 svar på ”En kul mellokväll!

  1. Jag är ingen Mello tjej och har ingen koll på vinnarlåten alls. Har faktiskt tittat på en delfinal, mest för den var igång hos vännerna.
    Oavsett så tror jag att det hade varit en festligt tillställning med härligt underhåll. Ni verkade ju haft en kul kväll.

    Kram Kajsa

    Kram Kajsa

  2. Det där med mellon är en stor vattendelare. Antingen älskar man det ( som jag) eller så bara hatar man det. Några få kanske är som min man… Det är OK, men får han välja. Ingen mello såvida det inte är hårdrocksband som spelar.

  3. Förr var jag alltid på plats på stora finalen eller genrepet innan direktsändningen. Ofta tyckte jag att det var bättre än att vara på självaste finalen för det var så mkt roligare att ha festen hemma hos någon. Nu är barnen stora och jag själv är inte så taggad av det längre av olika orsaker . Men visst hejade vi från hemmafesten

  4. Ska ärligt erkänna att jag inte sett någonting av vare sig delfinaler eller final. Valde att gå på teater i lördags i stället 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *