En ljuvlig dag!

En ljuvlig dag!

I fredags jobbade jag häcken av mej här hemma för att vara heeelt ledig igår. Jag röjde i trädgården, körde skräp, klippte gräset för första gången i år och en massa annat. Strategin funkade! Igår njöt vi av solen precis hela dagen!

Martin och jag började med en lång frukost tillsammans ute i trädgården. Vi satt i bara underkläderna, pratade, åt och hade verkligen kvalitetstid tillsammans. Sen drog vi på oss kläderna och tog med Baileys ut på långpromenad. Det hade precis varit kosläpp så det var en hel del människor i rörelse. Baileys fick hälsa på kavlarna i hagen och fotas med en miljon tusenskönor. En riktigt skön, avkopplande och välgörande promenad.

Efter lunch satte jag mej i solstolen, i bikini och läste. Jag har massor att läsa ikapp, bland annat sisådär 10-12 nummer av Allas och ett gäng böcker som ska resenceras. Två tidningar lyckades jag läsa igenom innan jag somnade en kort stund, men då hade jag iaf lagt mej på altangolvet på en filt. Där låg Baileys och jag och riktigt fulsov, sådär så man drägglar… gött var det iaf  🙂

Motvilligt gick jag in vid 18-tiden för att äta middag – då sken solen fortfarande för fullt. Jag gav mej själv hela gårdagen ledigt i solen eftersom jag visste att det skulle bli rgen idag. Å visst blev det det. Jag vaknade till en grå himmel och direkt känns allt mycket tråkigare. Det ska tydligen bli fint imorrn igen, men sen verkar hela veckan styras av regn… blä! Det är inte bara det att det är tråkigt, jag får ont av väderomslag och fryser så det gör ont inne i skellettet. Jag trivs bäst i sol!

Så idag sitter jag och försöker få så mycket som möjligt gjort, så jag ska kunna sitta i solen imorrn igen. Så får det väl bli en vecka framför datorn om vädret blir som utlovat. Tills på torsdag det vill säga, då åker vi nämligen på upptäcksresa till Åland! En helg då vi ska se vad ön har att erbjuda och sedan skriva om alltsammans. Då får vi verkligen hoppas på bra väder!!!

Har ni några tips på vad vi borde se eller göra där? Eller något ni själva är nyfikna på och vill veta mer om? Ge oss tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *