En milstolpe nådd!

En milstolpe nådd!

Jag tycker det är sååå snyggt med skjortor på tjejer, särskilt stretchskjortor med knäppning fram. Nu säger ni säkert att det väl bara finns skjortor med knäppning fram, men så är det inte alls! Jag har skjortor med dragkedja faktiskt  🙂

Själv har jag inte kunnat ha de där skjortorna eftersom jag till att börja med varit tvungen att ha 2-3 storlekar större än jag egentligen passar i, bara för att få plats med E-kupan. Då har skjortan hängt som en säck på mej och ändå har jag haft en extra säkerhetsnål mellan knapparna eftersom det glipat alldeles för mycket för min smak. Så jag gav upp de där med framknäppta kläder och hittade istället de som hade dragkedja och valde bort de där snygga skjortorna. Men jag har inte släppt tanken…

Idag hade vår ena secondhandbutik 50% på allt. Sånt gillar jag! Jag hade ett enda mål och det var att hitta skjortor i rätt storlek, gärna så många som möjligt. Jag orkade inte prova, men chansade på två stycken som jag hittade. En vit och en svart. Vi köpte lite annat också och gick därifrån hela 40 kr fattigare.

Hem och prova! Av med kläderna och på med den vita skjortan. De passade som handsken! Den lilla C-kupan fick plats i en medium utan minsta problem. Å UTAN GLIPOR!!! Jag tycker det är skitfult med glipor… jag är inte van när kläder sitter tight på det sättet och tyckte kanske att det var lite obekvämt, men jag kan absolut vänja mej. Dessutom ska jag ner ett par kilo och då blir det nog lite bekvämare. Den svarta däremot var för liten, vi får väl se om den någosin kommer att passa.

Men vilken känsla! En milstolpe är det faktiskt, att kunna ha en sån skjorta. Hur löjligt det än låter… Det var ju ingen anledning till att operationen att skulle göras förstås, men ett av målen efter operationen. Å nu är jag där! Lite träning bara så kommer den att sitta skitsnyggt och passa perfekt till vanliga jeans och ett snyggt skärp.

Så himla glad man kan bli bara av att en skjorta inte glipar  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *