En naken Tony Irving på bara några meters avstånd!

En naken Tony Irving på bara några meters avstånd!

Vill ni se Tony Irving naken? Då ska ni snabbt som ögat boka biljetter till höstens show Wild Thing – About Love på Metropole Palais. Men det är iofs inte den största anledningen att se showen, nej, det är för att se och höra vad jag tror är våra nästa stjärnor på musik och musikalscener. Anna och Robert på Dröse & Norberg har nämligen lyckats knipa åt sej några av de bästa piporna som finns på en scen just nu! Irving i bara mässingen är alltså bara en bonus  🙂

Wild Thing – About Love är en kärlekssaga med energi, häftig dans, coola kläder, humor och härlig musik. Tony Irving är konferencier i skyhöga klackar, fräck, sexig och totalt gränslös. Tillsammans med Anna Norberg driver han föreställningen framåt och på ett litet kick har två timmar gått utan att man märkt det.

Anna och jag träffades första gången 1989 när det var lunchteater på Vasateatern. Jag satt i kassan och varje dag hade vi en gäst från scenen som sålde biljetter tillsammans med oss. En dag var det Carl-Gustaf Lindstedt, en annan Eva Bysing och nästa Anna Norberg. Publiken var förstås förtjust och föreställningarna sålde som smör. Jag slutade på teatern och gick vidare med annat medan Anna setts i Sällskapsresor och på scener lite överallt under åren. Numera driver hon produktionsbolaget Dröse och Norberg tillsammans med sin man Robert Dröse som då jobbade på Chinateatern. Det är Robert som skrivit föreställningen och försöker hålla ordning på allt och alla.

Jag är så imponerad över dem och hur de lyckats knyta ihop allt! De har verkligen hittat helt rätt personer till sin produktion. På scenen ser man bla Aris (Gladiatorn Phoenix), Kenny Salomons, Daniel Mauricio, Mattias Olofsson och Emma Rickfjord med röster jag sällan hört förut och som jag är helt säker på att vi kommer se mer av och en ensambel av fantastiska sångare/dansare. Förutom Anna och Tony är det alltså ett gäng fantastiska människor på scen som verkligen förgyllde vår kväll med en fenomenal show.

Tänk er
Berlins frigjorda och dekadenta Cabaret från 30-talet upphottad till en
modern och självsäker Moulin Rouge-show där de flesta gränser löses upp.
Det blir tvära kast från skönsjungande divor till burlesk och
fantasieggande allsång. Allt handlar om kärlek och anspelar konstant på sex, så är man väldigt pryd kanske man ska se något annat… men om jag klarar det och dessutom roas av det, så är det ok för alla er andra också. Martin skrattade så han hade ont i mungiporna.

Det är hjärtligt och kärleksfullt. Precis så som världen borde vara. Att få uppleva det och omslutas av det under en kväll är himla mysigt när man vet hur det ser ut där utanför… Jag fick dessutom höra en av mina favoritsånger sjungas av Anna och Daniel, nämligen Chaplins fina Smile.

Det är premiär på fredag (16/10) på Metropol
Palais. Man kan äta middag där om man vill, eller bara se föreställningen. Till skillnad från de flesta andra teaterscener så får man dessutom ta hur mycket bilder man vill. Så vara beredda med kameran om ni vill föreviga Tony Irvings läckra lekamen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *