En ny målaren är här…

En ny målaren är här…

Så har jag då en ny målare i köket… han rättar till felen den förra gjorde… SEN ska väl den här historen vara över…?
 
Det är en massa vit, äcklig snö utanför. Ser halt ut… å jag ska köra 25 mil… på sommardäck… smart? Nä, men jag får ta det lugnt. Jag tänker iaf inte ställa mej och byta nu. Kanske dumdristigt? Men jag ska köra på E4 och E20, alltså uppkörda vägar. Det borde ju gå bra om jag ser till att hålla avståndet och hastigheten. När jag väl är framme ska bilen stå still i två dygn, innan resan fortsätter till Öland.
 
Men innan jag åker ska jag se till att få iväg Junior till läkaren. Han har sovit gott, men är riktigt sjuk. Han brukar inte vara så här ynklig. Så farbror doktorn får avgöra vad vi ska göra med honom. Senior skickade sms prick 7 att han sovit gott, men att jag måste komma ner innan han ska sova igen. Så det är väl bara att göra det då.
 
Ha en bra dag alla!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *