Det är helt sjukt!

Det är helt sjukt!

Mitt liv är som en dålig komedi just nu… allt händer, det tar aldrig slut. Jag önskar att jag överdrev, men det gör jag faktiskt inte…
 
Imorrn kommer alltså en målare hit och rättar till det hans kollega ställde till med. Jag som inte alls vill ha en några fler hantverkare i mitt hus, men jag hade inget val. Så klockan 7 eller nåt, måste vi alltså vara beredda att ta emot honom.
 
Senior är i Gamleby med skolan och har nog ringt hem 20 ggr under dagen. En av gångerna ringde han och grät och ville att jag skulle komma – men det gick ju inte. Snökaos och jobb hindrade mej, plus en sjuk Junior… Junior har nämligen gått och ramlat på en öroninflammation! Han mådde dåligt på eftermiddagen, men som den icke-schåpiga mamma man är så tyckte jag ju att han nog gnällde lite väl högt… I med alvedon och rinexin så skulle han väl må bättre. När jag kom från jobbet nu ikväll visade det sej att han sovit hela eftermiddagen och hade feber… oooops!
 
Så imorrn blir det vårdcentralen så tidigt som möjligt, innan jag susar iväg de 25 milen till Gamleby och tar hand om storson. I värsta fall får Vännen rycka in och gå till vårdcentralen med Junior. Men det ska nog gå bra det med. Så allt händer på en gång, precis som vanligt – jag bara önskar att det kunde vara lugnt någon enstaka dag eller nåt… ett par timmar… PLEASE???!! 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *