En rolig vecka har börjat!

En rolig vecka har börjat!

Jag ser verkligen fram emot den här veckan. Det händer något skoj varje dag!

Idag ska jag efter mycket om och men… äntligen få träffa en god gammal vän som jag gjort en mängd ideella grejer med. C och jag träffades via Rädda Barnen för många år sedan och har jobbat på olika galor tillsammans. Han kommer hit om en stund. Dagen till ära har jag, MOI!, bakat rabarberpaj!

Imorrn kommer en annan kompis hit, som jag inte träffa på säkert 10 år. Vi umgicks när barnen var små, men så flyttade hon iväg och vi tappade kontakten. Men tack vare facebook så har vi hittat varandra igen och imorrn ska hon äta lunch med oss. Martin kommer får jättetråkigt, vi har väldigt många år att ta igen 🙂

Sen är det dax att gå till jobbet och imorrn firar vi ett år med Viktväktarna i Tullinge. Då ska vi bjuda på en överraskning och busa lite med våra medlemmar!

På onsdag är det lugnt. Det kan bli ett IKEA-besök antingen tisdag eller onsdag. Så får jag nog passa på att ta ett varv i Kunges Kurva också.

På torsdag ska vi äta lunch med kontaktflickan. De senaste gångerna har vi bara tagit en fika och pratat lite. Men det är mycket som snurrar i denna flickas huvud, så det blir utflykt till Huddinge och lunch. Ska bli spännande att höra vad som hänt sen sist…

På fredag ska vi på begravning, det är väl veckans dipp… det är min mammas kusins man som ska begravas. Alltså ingen närstående, men jag vill ändå ge mitt stöd och närvara. Han som ska begravas är en ganska välkänd konstnär, så det kommer väl att vara några stycken där. På kvällen blir det taco med alla barnen, myyyyys!

Höstens loppis går av stapeln på lördag! Då ska vi sälja grejer så det bara visslar om det! Tyvärr har vi viss konkurrens av en annan loppis, men de är utomhus… så blir det taskigt väder har vi en stor fördel. Junior har sitt café, vi har vårt bord och Senior jobbar. Vi har skänkt en plats till simklubben som behöver pengar, så klubben ska också vara där och i bästa fall få ihop lite pengar. Efter loppisen brukar vi åka och äta pizza, vi får väl se om det blir så även den här gången…

På söndag ska vi inte göra en enda grej! Då ska vi bara ta igen oss och sammanfatta veckan. Jag hoppas att allt blir så bra som jag tror 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *