Räkningarna är betalda!

Räkningarna är betalda!

Det är slutet på månaden och räkningarna ska sammanställas och betalas. Jag lägger oftast in räkningarna när de kommer, men ibland så läggs de på hög och ska tas tag i. Jag fixade det mesta igår och kunde konstatera att vi faktiskt kunde lägga undan pengar till resa den här gången. Det har varit lite skralt i kassan ett tag, men nu ser det ut att ljusna. Allt beror ju på hur mycket folk vi har i våra klasser och hur mycket de handlar… så är det att leva på provisionslön.

Under sommaren har vi nästan inget folk = inga pengar! I början av terminerna kommer det mängder = mycket pengar! Vi får bevis direkt på om vi gör ett bra jobb, alltså om folk vill komma till oss. Gör vi ett väldigt bra jobb, så stannar folk dessutom kvar hos oss och till slut går de i mål som normalviktiga och då får vi lite extra provision. Vi har alltså ett slags belöningssystem, vilket jag tycker är bra. Gör man inget bra jobb, ska man inte ha några pengar!

Från att ha haft ca 90-100 pers i början på året, har vi nu drygt 200. Klart det syns i kassan! Dessutom är folk mer motiverade och fler och fler går i mål. Och det viktigaste av allt: de berättar om oss och tar med sina vänner. Det är väl det högsta betyg man kan få?

Så nu känns allt riktigt bra. Vi älskar vårt jobb, medlemmarna verkar trivas med oss, det kommer in pengar, vår resa är bokad och om exakt 3 månader sitter vi med tårna i sanden och ansiktet mot solen 🙂 Det kan inte bli mycket bättre!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.