En sak fixad!

En sak fixad!

Tog tag i en massa fix direkt i morse. Först ringde jag försäkringsbolaget och kollade om den trasiga spisen går på försäkringen och det gör den. Så nu ska en reparatör komma hit och se om bara hällen ska bytas eller om hela spisen ska bytas ut.

Sen ringde jag och avbokade ett tandläkarbesök, jag har helt enkelt inte ro att sitta där. Jag går som patient på tandläkarhögskolan och för deras skull vill jag ha gott om tid och inte sitta på språng så att de verkligen kan ta sin tid och lära sej ordentligt. Min tandläkarelev var sååå förstående och skulle höra av sej om en ny tid när det lugnat ner sej lite.

När telefongrejerna var klara åkte jag hem till pappa för att se vad som var fel med fläkten i bilen. Precis som i somras hade den rostat ihop av all fukt. Så han tog loss den och meckade lite, så funkade den igen! Undrar vad en verkstad hade tagit för att fixa det? Nu är iaf en sak fixad!

Just nu är Martin och handlar. Sen är det dax att fixa lunch och förbereda jobbet. Nu har folk fått barnbidrag och snart lön… så det blir nog mycket folk i veckan. Jag hoppas att vi kan ge den service som folk förväntar sej. Just nu känns det iaf bra!

Jag hoppas att ni alla får en bra vecka!
.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *