En sjuk – en till läkaren

En sjuk – en till läkaren

Idag är huset fullt! Senior är hemma med ont i halsen, Junior är hemma eftersom han först ska till läkaren och sen ska till Sjukgymnasten. Går man i skolan långt bort, så blir det en hel dags frånvaro då.

Martin är redan och handlar, han var uppe med tuppen så han kunde ta en lång frukost i lugn och ro. Jag ska bara äta och duscha, och få Junior på fötter… sen drar vi iväg till Huddinge Sjukhus. När jag fyllde år i Januari fick jag en lunch av Junior, den är inte utnyttjad än men det blir idag. Så jag och Junior ska ha lite mys mitt på dagen.

Vågen var ganska snäll. Den här veckan hade jag gått ner 0,4 kg. På två veckor blir det alltså 1,7kg vilket är strålande för att vara mej. Då har jag 2,5 kg kvar till första delmålet och 7,5 till mål… blä så långt bort det låter. Men vi kämpar på!

Om precis två veckor är vi på väg till Öland och där ska jag kunna gå långa promenader varje dag. Det är därför jag inte forscerar något med mitt ben, bättre att ta det lugnt nu så jag kan gå då. Å kan jag bara gå ordentligt ska väl kilona rasa!

Jaja, bara att ta tag i dagen då…
Ha en bra vecka allihopa!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *