En sosse tjänar mest…

En sosse tjänar mest…

Socialdemokraternas riksdagskandidater tjänar mer än de andra partiernas kandidater. Det är väl konstigt? De har i snitt 400 000 kr i årslön. Jag trodde att det var sossarna som stod på arbetarnas sida… Nu har de blivit höginkomsttagare, i många fall utan att ens ha haft ett jobb utanför politiken. Många är ju direktrekryterade från SSU.
 
Jag kan iaf skryta med att ha haft ett liv utanför politiken ända fram till nu. Jag har jobbat med det mesta tror jag; biografkassörska, teaterkassörska, turistinformatör, telefonist, banktjänsteman, sekreterare, personlig assistent, demonstratris, opinionsundersökare, vårdbiträde, skribent mm och nu driver jag bla eget som konsult. Men inte sjutton kommer jag upp i några 400 000 inte…
 
  

2 svar på ”En sosse tjänar mest…

  1. Själv är jag kaffeförgiftad och trött redan!
    Av skvaller och telefon. Vi jobbar på saken här!
    Jag måste bara försöka ändra min navigator, och fukosera på framatiden!haha, efter i morgon hoppas jag det är bättre! Jäkla karlar…. Nej bra och nyttigt att du inte är en broiler politiker…De saknar verklighetsanknytning de där! Bra skrivet bra jobbat!klarakajsa

  2. de kanske bara använder sig av filosofin för att lura "pöbeln" att utan protester betala skatt för att använda medlen till ett borgarliv.
    Är sarkastisk men ibland känns det PRECIS så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.