MSN mellan rummen…

MSN mellan rummen…

Varför ska man prata med varandra när det finns msn? Det kan man ju undra… storsonen vaknade vid 8.15 och stängde in sej på sitt rum med datorn för att inte störa mej – gulle han!
 
När jag vaknat, slagit igång min dator och msn startat börjar han ”prata” med mej den vägen. Han säger godmorgon och frågar hur jag mår mm. Istället för att öppna sin dörr och gå 4 meter, så väljer han att chatta med mej. Är det dagens ungdom så säg?
 
Annars tycker jag msn är himla praktiskt. Man kan snabbt lämna ett meddelande och prata med vänner trots att man faktiskt göra något annat samtidigt. Utan att för den skulle bli otrevlig. När jag inte jobbar hemma kan barnen snabbt lämna ett meddelande att de kommit hem från skolan, eller går till nån kompis – himla bra!
 
 
 

Ett svar på ”MSN mellan rummen…

  1. Visst är det praktiskt. Jag hade gärna sett att det användes på skolorna. På rätt sätt då givietvis dvs att istället för att springa upp och ned tre våningar och leta efter eleverna så kan man nå dem den vägen. De svarar ju knappt på gamla hederliga mail nu för tiden ;O)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *