En stor pusselbit till på plats!

En stor pusselbit till på plats!

Gårdagens mission var att köpa bröllopskostymen till Martin. Det är inte så lätt som det låter… han är nämligen två meter lång, har ben som en stork och armar som en orangutang. Dessutom är han lite rund om magen för att krångla till det ytterligare. Att hitta kläder som både passar och sitter snyggt är knepigt.

Så vi utrustade oss med gott humör, tålamod och ett jävlar anamma och drog iväg till Skärholmen. På Dressman hade man sista helgen med ett väldigt bra erbjudande på just kostymer och vi ville gärna passa på att fynda lite. Vi var överens om att det skulle vara en grå kostym och en skjorta i samma färg som min klänning. Det fanns en enda kavaj som funkade, den var grå – så den fick det bli. Med brallor var det värre… den stackare som hjälpte oss sprang fram och tillbaka men inget passade. Så gick han in på lagret och var borta en lång stund. När han kom tillbaka hade han grävt fram två par byxor och ett av dem satt som en smäck!

Skjortan han hade på sej var i exakt rätt färg och visade sej finnas i sortimentet, så han sprang och hämtade en sån och passade på att fiska upp ficknäsduk och slips i de rätta färgerna också. På bara någon halvtimme hade vi hela Martins outfit utan att ha slitit av oss håret av frustration. Efter en massa avdrag och rabatter gick vi därifrån ett par tusenlappar fattigare, men nöjda!

Min klänning är köpt på second hand för 30 kr, mina skor på Skopunkten, hårsmyckena är från Glitter och mina smycken från Caroline Svedbom. Martins kläder kommer från Dressman och skorna från Deichmann.

Så nu har vi alltså även bröllopskläderna färdiga! Vi kan därmed stryka även detta från att-göra-listan. Vi har kläder, ett plats för vigseln, någon som viger oss och alla papper är i ordning. Det går framåt! Nu har vi sju veckor på oss att gå ner lite i vikt, så våra kläder sitter perfekt! Sju veckor… då borde jag kunna kapa ett par kilo och Martin 4-5 kilo.

Med den informationen kan ni faktiskt räkna ut när vi ska gifta oss  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *