En unge mindre i tre veckor

En unge mindre i tre veckor

Så körde jag då Junior till flyget imorse. Han var fortfarande cool, inte det minsta nervös bara väldigt förväntansfull. Helt rätt inställning!
 
Vi kom ganska tidigt till Arlanda, redan 9.25. Vi var först. Kring 9.40 droppade det in ett par killar och sen en tjej. När de skulle träffas 10.10 hade 12 av 15 kommit. Till slut kom även de sista tre… Ungdomarna fick checka in och lämna ifrån sej sitt bagage, Junior hade minsta väskan. En av tjejerna såg ut som hon hade hela sitt rum med sej… en JÄTTEstor resväska, en lite mindre och en handväska. Tur att Junior inte är varken kläd- eller prylgalen, han packar lätt  🙂
 
Klockan 11 ganska precis gick vi mot passkontrollen, där lämnade jag honom. Jag fick en stor kram och tittade en gång extra på honom. Min stora fina kille, tänk att han faktiskt är min! Jag är en stolt mamma  🙂
 
När jag gick mot bilen började det regna lite smått. Det kommer han reta oss för. Han åker ifrån regnet till 28 graders värme och sol. Han älskar sol och värme lika mycket som jag. Vid 14-tiden fick jag ett sms som sa att han nu var i Amsterdam för byte av plan och möte med STS-ledaren som skulle följa dem resten vägen och vara med dem i Barcelona. Och vilken minut som helt lyfter deras plan mot Barcelona för att landa strax efter 19. Då ska han få träffa sin tillfälliga familj som han ska bo hos de närmaste 3 veckorna. Så nu är det bara att se fram emot nästa sms.
 
Jag och Vännen ska bara ligga i soffan och lyssna på regnet. Senior är hos mormor… vi kan bara vara…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *