Klart det ska krångla

Klart det ska krångla

Grrrr, den här morsan är arg och då är hon inte att leka med.
 
Pratade med Junior sent igårkväll och fick då veta att det bodde två svenska killar till i hans familj. Vi som betalat extra för att han ska vara ensam svensk! 600 spänn extra har vi betalat för att han ska lära sej spanska optimalt även hos värdfamiljen.
 
Han hade själv tagit upp det med ledaren i Barcelona som skulle ta tag i saken imorrn. För säkerhets skull fick hon ett litet mail från mej också… där skrev jag bara att jag förväntade mej att de flyttade honom till en annan familj idag. Han vill nämligen hellre flytta själv än låta de andra två göra det, eftersom de bor hos en gammal ensamstående dam. Är man ensam i familjen vill man kanske att det åtminsonde ska vara ett par man bor hos? Dessutom finns det inte en chans i världen att han hittar trådlös uppkoppling hos den här damen   🙂 Så han flyttar gärna.
 
Att bo fler första natten var iofs ingen katastrof, det var nog bara en trygghet. Junior fick sköta snacket, de andra två hade tunghäfta och tanten pratade bara spanska, jättefort! Hon blev sur när de inte hängde med i språket eller förstod henne. De är ju där för att lära sej ju!!!
 
Så nu är det bara att vänta och se vad som händer idag. Junior skulle höra av sej när han pratat med ledaren igen. Återkommer med info när det kommer…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *