Ett bad är ljuvligt!

Ett bad är ljuvligt!

Att bada är nog det skönaste jag vet. Ja, inte att bada ute alltså – utan inne, i badkar. Det ska vara skum och väldigt varmt. Sen ska man ha något att läsa, spelar inte så stor roll vad, bara det inte kräver så mycket tankeverksamhet. Sen kan man ligga där huuuuur länge som helst! Problemet är bara att vattnet svalnar så snabbt, men då tappar man ur lite och fyller på med nytt 🙂

Tyvärr hinner jag inte ligga i badet så länge som jag skulle vilja. När jag var yngre kunde jag bada i timmar, sådär så att man såg ut som ett russin när man var klar. Nu kanske det blir någon halvtimme, sen känner jag mej lite lat och får dåligt samvete. Men jag blir bättre och bättre.

Idag ska jag iaf ta ett låååångt, vaaarrrmt bad. Tillsammans med en ”Allas” och massa badskum. Martin äter frukost, Baileys sover, Senior börjar inte förrän 10.30 idag och Junior har redan gått till skolan. Det finns inget jag måste göra förrän senare, så idag kan/får jag vara lite lat 🙂 Så lite frukost, sen ett bad – det låter väl bra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *