Sjuuukt trött!

Sjuuukt trött!

Hade tänkt att skriva en blogg om adhd- men jag orkar inte riktigt tänka så pedagogiskt just nu. Jag är så sjukt trött! Vaknade och gick upp vid 8 imorse, sen har det gått i ett hela dagen.

Efter frukosten åkte Martin och handlade medan jag gick en lång runda med Baileys. När vi kom hem klippte jag gräset och när jag var nästan färdig kom Martin hem. Då plockade vi ihop oss och åkte till Tullinge för att titta på en lokal. Stället ligger perfekt och lokalen är superb! Jag hoppas verkligen att det fixar sej med hyra osv så att vi kan starta upp där den 30/9 som vi vill. Det kommer att bli ett superställe med många medlemmar! Håll tummarna för att det ska klaffa!

Sen blev det lunch och jag skulle ta en tupplur. Det gick inte. Var det inte Baileys som störde så var det telefonen. Till slut gav jag upp, det var ingen ide´ att försöka sova. När Junior kom hem pratade jag med honom en stund och när Senior kom hem hann jag kolla läget med honom innan det var dax att dra iväg till jobbet. Eftersom vi får leveransen till VV i Tumba hem till oss, så hade vi MYCKET att bära. Stackars Martin får väldigt mycket vardagsträning iom detta 🙂

Så öppnade vi och det kom massor med folk! Förra veckan var det 11 nya, likaså den här veckan. Plus de ”gamla” medlemmarna, så vi hade nästan 50 pers och då gick ena vågen sönder… jabba! Men det löste sej genom att Senior fick cykla över med reservdelar direkt. Vi mutade honom med ett chokladpaket 🙂

När vi var färdiga körde jag hem Martin, medan jag själv åkte och hämtade Junior från träningen. När vi kom hem var både jag och Junior helt slut. Så nu ska jag ta en tidig kväll och lägga mej. Martin planerar för morgondagens företagsklass som han ska starta. Sånt slipper jag… jag ska bara lata mej imorrnförmiddag… eller hur? Skulle jag? Hur bra är jag på att lata mej? Nepp, jag ska fortsätta att söka stipendium – vi får väl se om jag hittar nåt spännande.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *