Eufori

Eufori

Idag känner jag mej nästa euforisk och sådär äckligt tacksam och glad  🙂

Den här veckan har vi väntat på så länge och undrat hur den ska bli. Nu vet vi! Den blev ju alldeles strålande! Öppningen i Haninge blev en succé och hela arbetsveckan har andats glädje. Även om det varit mycket folk och vi varit supertrötta på kvällarna så har det varit lättjobbat och otroligt tacksamt. Vi får höra flera gången om dagen hur glada medlemmarna är att vi är tillbaka i Haninge och att just VI jobbar med det här. Att få bekräftelse för att man är bra på sitt jobb är en otrolig känsla!

Arbetet med invigningen av skytteklubben går också framåt och nu är snart alla pusselbitar på plats. Hoppas få till det sista idag och sen bara stämma av allt med styrelsen så att jag kan börja skicka inbjudningar till media och kommun. Tänk att kunna fixa en hel invigning för bara 500 kr och ev lite pengar för inköp av dryck. Det tycker jag faktiskt är himla bra jobbat av mej! Nu ska jag bara få folk som ställer upp i klubben och jobbar på invigningsdagen. Den 10/6 smäller det – Sen ska jag ha semester!

Det känns om jag har ett positivt flöde just nu och då är det lixom bara att åka med. Gör man motstånd är man bara dum, så jag åker med och njuter av farten. Ofta är det ju så att positivitet föder mer positivtet, det ska man akta sej för att stoppa. Ok, vädret är inget vidare men det är faktiskt också bra. För då kan jag städa  😀

Ha en fantastiskt dag och helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *