Event på g!

Event på g!

Sov knappt något alls natten som gick, men det är bara att gilla läget och göra det man ska ändå. Så upp klockan 7 och iväg till Tingsrätten på ett kort pass. Just nu hoppar jag på alla pass som finns för att få pengar i plånboken och visst lönar det sej, även nästan månad kommer att gå ihop  🙂

Vi var färdiga redan vid 11.15 och då åkte jag direkt till vår frisör här i centrum. Jag blev tillsnyggad i skallen av min favoritfrisör och den andra fixade mina ögonbryn. De ögonbrynen hade en anabolastinn ungersk diskuskastare varit avundsjuk över… så buskiga var de! Med kortare hår och små jäkla hårstrån i ögonen körde jag hem och möttes av en överlycklig Baileys. Han hade kanske varit ensam 90 minuter och det var fruktansvärt synd om honom (entlig honom alltså). Medan han körde ett Borderterrierrace och vände upp och ner på halva huset värmde jag mat och ställde fram hundmat till honom.

Kläderna är fixade och nu ska jag ta med med galenhunden till sängen och ta en tupplur innan det är dax att ta pendeltåget till stan. Martin möter mej på centralen så ska vi först ha en liten date och gå och äta middag på Mandarin på Sveavägen. Sen går vi vidare till Odengatan och butiken Truly Me som ska visa sin butik och sina smycken ikväll. Så dagen till ära har jag en del av smyckena som jag fick på bloggmiddagen för en månad sedan.

Så godnatt på en stund, så hörs vi senare  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *