Truly Me Jewlery Design

Truly Me Jewlery Design

Så är november här och nu börjar de lite mysigare eventen att dyka upp. Under sommarhalvåret inriktar sej mycket på träning, mat och livsstil, nu under vinterhalvåret handlar det mycket om kläder, lyx och inredning.

Igår var det dax för mej och Martin att besöka butiken Truly Me på Odengatan för att se på nyheterna för hösten. Men vi började med en egen liten date först och begav oss till Restaurang Mandarin på Sveavägen för att äta sushi och mongolisk bbq. Gott var det och vi åt så vi knappt orkade stå upp. Kanske inte riktigt vad Viktväktarna rekommenderar, men man kan ju inte vara duktiga precis varenda minut. Enda minuset var en riktigt slemmig servitör som var så inställsam så man nästan kräktes… allt var underbart och vi var herr och fin fru och det var en STOOORT nöje att få servera oss… det var nästan så man såg hur näsan växte för vartenda ord han sa.

Vid 18.30 hade vi ätit färdigt och promenerade bort till Odengatan för att gå ner maten liten. Vi gick långsamt och pratade om allt och inget på vägen och var framme 10 minuter innan vi skulle släppas in. Butiken var pytteliten och där var 5-6 personer när vi kom, så vi väntade utanför. När det bara var två kvar där inne och de började se färdiga ut gick vi in och fick direkt ett glas champagne i handen.

Vi hade redan i skyltfönstret sett grejer som vi gillade, så det var med stort intresse vi titta på allt det andra som fanns inne i butiken. Allt i silver och väldigt fint. Det är smyckedesignern Helene Wetterskog som designar alla smycken som sedan tillverkas i Bangkok. Vi hittade massor med fina grejer som alla låg i en helt ok prisklass och alla kunder får även en skitcool smyckeväska på köpet. Den såg ut som en liten hattask och hade man kunnat, så hade jag nog köpt den för den var supersöt!

Truly Me åker runt på en liten turné under november, så passa på att besöka dem och kolla in de fina smyckena. Kanske köpa lite fina julklappar? Att komma på visningen är gratis, men anmälan krävs. Ni får lite bubbel och en liten goodiebag. Inte mycket att fundera på va? Som Stenmarck sa; Dä ä bar´å åk… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *