Färre besök

Färre besök

När man mår bra och bara skriver positiva inlägg, då uteblir besökarna. Tydligen så vill man läsa om folks elände och sjukdom. Men då får ni gå vidare, för sånt finns inte här just nu och det tycker iaf jag är bra  🙂

Idag var det med stor spänning som jag klev upp på vågen för veckans måndagsvägning. Jag har ju varit superduktig med maten i två veckor nu och förra veckan la jag till promenader, så det bara skulle vara minus. Å det var det! Hela 8 hekto hade jag gått ner den här veckan och jag är sååå glad! Nu är det 1,2 kg kvar till vikten jag hade innan jul och 1,7 till mål. Sen vill jag ta 2 kilo till, men det blir i den takt det blir. Huvudsaken är att jag kommer i mål till den vikt där jag trivs och kan ha mina kläder bekvämt.

Den här veckan finns inga hinder i vägen. Inte förrän nästa lördag blir det knepigt, då ska vi nämligen äta taco igen och jag har väldigt svårt att begränsa mitt intag när det gäller taco. Så det får bli som det blir, jag räknar iskallt med ett plus. Men sköter man sej före och efter så begränsar man ”skadan”  🙂

Martin är tillbaka på sin praktik, Junior har faktiskt hela två dagars sportlov och Senior jobbar inte förrän klockan 16. Så medan Junior gjorde sej färdig för en dag i skidbacken med en kompis, åkte jag och Senior och handlade. Det har blivit lite av en vana att vi handlar tillsammans på måndagarna, lite mysigt faktiskt. Åsså har Baileys och jag varit ute och gått. Jag går samma sträcka varje dag och idag tog det 3 minuter kortare än förra veckan, så nog händer det nåt i kroppen alltid. Himla skönt att se flera bevis på sin ansträngning.

Nu ska jag fixa mat till mej och Senior, sen jobba lite men en tupplur på soffan får det nog också bli. Jag är trött idag. Men solen skiner, februari är snart slut och det är vår i luften. Sämre kan man ha det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.