Grus i dojjan…

Grus i dojjan…

Idag har vi en klarblå himmel och strålande sol över Tumba. Tidigare var det 5 minus, men nu är det nollan ganska precis och faktiskt ca 10 grader varmt i solen. Då var vi ju bara tvungna att gå ut!

Eftersom vi gick en sträcka med backar igår och jag kände av mitt knä lite grann, så valde vi att gå på platt mark hela vägen idag och då finns det en himla bra sträcka runt Alfa Laval som är 4,5 km ungefär. Så den tog vi. Baileys var överlycklig, för på vägen finns ett ställe som han får springa fritt på. Men han fuskade! Det var ju en 20-30 cm snö där och förstås lite jobbigt att springa i, så han hoppade upp på vägen istället. Trodde han ja! Vi ropade tillbaka honom så han fick lite att jobba med  🙂

Jag kände redan när jag tog på med stövlarna att där var en liiiten sten i vägen, men den var ju så liten att jag inte brydde mej… å nu har jag en stor blåsa under trampdynan förstås. Jaja, jag får skylla mej själv.  

Vädret var härligt och en del bilder tog vi på vägen. Det känns att våren är på gång nu och det riktigt kliar i fingrarna att få ta fram utemöblerna och ta en fika i solen. Men SMHI hotar med både kyla och snö i veckan, så vi får väl se…

Men oavsett vad som händer, så njuter jag av värdet idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *