En fotokurs ska det bli!

En fotokurs ska det bli!

Så är man igång i vardagen igen och den började med en tidningsintervju med en av våra lokaltidningar. Det är alltså dax igen… den här gången handlar det om bostadskön vi har här i Botkyrka som egentligen är tre köer och jag funderar lite över hur man fördelar bostäderna i de olika köerna. Hur kan det komma sej att Martins föräldrar fick bostad så snabbt när de kom från en annan kommun, medan Senior hamnar längre och längre bak i kön ju längre tiden går och han bor ändå i kommunen…

Så nu har vi haft en reporter och en fotograf här som pratat med oss och tagit mängder med foton. Artikeln som var i Expressen innan nyår fick vi fixa egen bild till, men den här gången hade vi hjälp av proffs. Sånt är kul! Att se hur de jobbar, vinklar, ljus, skuggor… åååå jag vill också kunna sånt! När vi var klara gick han runt och kollade in våra egna bilder från Tanzania och Indien som han tyckte var himla coola. Så nu har jag bestämt mej! Det blir en fotokurs!

Jag hade iofs bestämt mej redan tidigare, men nu ska det verkligen bli av. Nu har jag ju faktiskt tid att göra det också. Så i år kommer inget kursmaterial att slängas innan jag kollat om det finns en passande fotokurs. Även om jag inte blir nåt proffs, så vill jag lära mej mer och kunna ta ännu finare bilder. Jag har en bra kamera, men en ny skulle ju inte skada… får väl önska i födelsedagspresent  🙂

Fast jag vill ju ännu hellre ha en ny mobil som kan ta bättre bilder än den skruttiga Iphone som jag har. Jag blir irriterad ungefär varenda gång jag ska ta en bild, men för blogg, FB och Instagram duger den. Men en Nokia med riktigt bra kamera står högt på önskelistan. Jag använder kameran och internet mest på min mobil och sedan sms:ar jag en del, men ringer gör jag nästan aldrig.

Så en fotokurs och en ny mobil får väl bli årets investeringar antar jag. Nu ska vi bara hitta DEN kursen och DEN mobilen  🙂

Tips?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.