Fira St Patricks Day i december

Fira St Patricks Day i december

I fredags var vi på en himla rolig fest. Det var egentligen en julfest, men utan minsta julmat eller julkänsla. På makens företag är nämligen julfesterna med tema och i år var det St Patricks Day 🙂

Martin har nog världens bästa arbetsgivare, iaf en av dem. De låter honom jobba vart han vill i världen, nästan iaf. Jag får hänga på deras kontor hur mycket jag vill och det gör jag också. Dessutom bjuder de in familjerna minst två gånger per år för att ha kul tillsammans. På försommaren har vi en dag på Gröna Lund och i december är det alltså julfest.

Varje år har julfesten ett nytt tema. Förra året var det Sällskapsresan, innan det har vi firat både nyår och midsommar, med björkris, midsommarstång och allt. Dessutom är det årets nyanställda som får hitta på temat och arrangera festen, med kontorsassistentens hjälp såklart. Himla kul idé tycker jag, då blir det aldrig same same och alla blir involverade. Iaf en gång. Nu är det ju som sagt världens bästa företag, så det är några som slutat som återvänt – kanske är det för att de tycker det är så kul att arrangera julfesten 😛

Årets tema är alltid hemligt in i det sista. Inte förrän inbjudan ligger i brevlådan får man veta och då börjar man planera klädseln och detaljer direkt. St Patricks Day är ju grön, väldigt grön. Jag äger inte ett enda grönt klädplagg, jag tycker inte om färgen – iaf inte på mej. Så det blev att köpa en påse med lite smått och gott som kunde passa. Den stora gröna hatten hade vi faktiskt hemma, sedan vi firade St Patrick i våras och den lilla gröna hatten köpte vi nu. Sen smackade vi på med nästan allt som fanns i den där påsen med tingeltangel. Vi vann inte tävlingen, men vi hade kul!

Vi kom till lokalen vid 18-tiden och nästa gång jag tittade på klockan var den 22.30. Jag trodde det gått någon timma, som mest. Då har man väl ändå haft en rätt roligt stund? Vid 1 tackade vi för oss och tog oss till vårt hotell. Vi brukar lyxa med en natt i stan, just för att det alltid blir så sent på den här festerna. de här gången skulle vi dessutom med en buss från City Terminalen redan kl 9 morgonen efter. Men om det berättar jag senare.

Gillar ni temafester? Vad skulle ni önska för tema om ni själva fick välja?


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

8 svar på ”Fira St Patricks Day i december

  1. Temafester är alltid kul. Jag älskar ju sådant, men det händer allt för sällan. St Patrick ja… älskar man Irland så skulle jag uppskatta det lite extra tror jag.

  2. ÄLSKAR temafester!! Älskar att ordna det och älskar att gå på det! Det är för få temafester 🙂 När jag fyllde 40 hade jag gala-tema med röd matta och photowall. För mig kvittar det nästan vad det är för tema, jag brukar försöka gå all in och har sytt en ananasklänning när jag skulle på Hawaii-fest och en gång var jag en mikrofon – så klart!

    1. Å, hade älskat dina fester! Enda gången vi får göra sånt här roligt privat, är ju på företagets julfester och det är så roligt! Man ser länge fram emot att temat ska avslöjas och sen börjar man planera direkt när man vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *