Hackat eller malet…

Hackat eller malet…

Är Din sida hackad? Hur vet man det? Jag har en kompis vars blogg blivit hackad, hon upptäckte det genom att den såg mysko ut. Men efter någon dag var allt som vanligt igen… Min sida ser ut som jag lämnade den senast. Jag är nog för ointressant för att hacka  🙂

Frågan är ju varför? Varför vill man gå in och förstöra andras sidor? Jag menar… min blogg är ju min offentliga dagbok. Här skrivs en massa dravel mest för min egen skull, men även för att de som inte finns nära mej ska kunna hänga med i vad som händer i min familjs liv. Vem skulle vara intresserad av att förstöra det? Det är iofs en annan sak om det är en offentlig person, vars mail man kanske kan vara intresserad av att läsa eller skicka fejkad information ifrån. Men vi som inte är särskilt kända borde ju klara oss, tycker jag…

Ändå har jag varit inne och bytt lösenord lite här och där. Det är väl lika så bäst lixom? Det kanske du oxå borde göra?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.