Förlåt om jag tjatar…

Förlåt om jag tjatar…

Suddig men lite cool bild ändå

… men jag har en sån härlig känsla i magen just nu  🙂

Livet känns faktiskt jättebra!
Alla runt mej mår bra, nåja… pappa är lite förkyld… Det går bra i skolan för Martin och Junior och på jobbet för Senior och oss. Vi har stora, härliga, bullriga klasser och plånboken gillar läget kan man väl säga. Än så länge är det halk- och snöfritt och det är bara 34 dagar kvar tills vi får lägga oss på en varm sandstrand. Det kan ju inte bli mycket bättre  🙂

Jag har ett fint hem som jag trivs i. Jag kan nästan ha alla kläder i garderoben, en del börjar tom bli för stort… men jag har faktiskt råd att köpa nytt om jag vill! Just nu händer det roliga grejer som är ett resultat av den här bloggen. Jag blir inbjuden till roliga grejer och kan äntligen ta del av inbjudningar och faktiskt göra saker som JAG vill.

Jag spenderar mina dagar precis om jag vill (tills jag måste åka och jobba alltså). Jag sover hur länge jag vill, äter frukost hur sent jag vill och tar hundpromenaden när jag känner för det. Jag har världens gossigaste hundkille som troget ligger och sover brevid mej dag som natt och som jublar när det är dax för promenad eller vi kommer hem från jobbet. Jag har fina barn och en man som älskar mej precis som jag är. Jag äter bra mat och rör på mej dagligen. Kroppen känns frisk och redo för nästa utmaning.

Finns det då inga moln alls på min himmel… nä, faktiskt inte. Jag lider inte ens av det tråkiga höstvärdet idag. Istället tog jag och Baileys en lång promenad över åkrarna så att han fick springa fritt. Jag fotade och han njöt av att rusa runt.

Så jag är faktiskt precis lika äckligt positiv som jag verkar och det tycker säkert en del av er är såååå jobbigt och kanske tom överdrivet. Men jag lever för de här stunderna då allt känns toppen ända in i hjärtat, jag har nämligen inte haft så många såna stunder förut. Men nu blir de fler och fler och det är faktiskt inte så lätt att vänja sej vid den känsla. Men jag kan lova er att jag gör så gott jag bara kan och är så tacksam för att känna genuin glädje och harmoni.

Idag älskar jag livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.