Försöker skapa lugn…

Försöker skapa lugn…

Just nu mår jag inte alls bra. Kroppen säger ifrån och trasslet med sonen fortsätter, samtidigt försöker jag skapa lugn, kraft och styrka för att klara av morgondagens begravning. Alla som ska dit är helt uppåner i känslorna, det kommer att bli fruktansvärt jobbigt.

Min kropp markerar tydligt att den inte vill vara med och inte orkar mer. Så jag försöker startar dagarna bra genom att äta frukost ute på trappen varje morgon. Jag har fått möjlighet att testa Loppis bloggbag ”VårPepp” så igår dukade jag upp en rejäl frukost med allt jag fått från dem, ja inte godiset då… men resten. Så det blev teet från Friggs som var väldigt gott med en tydlig smak av choklad och yoghurten (kvarg) Vitalinea PRO från Danone med passionsfrukt – supergod!!! Till detta tog jag en knäckemacka med ägg och en stärkande drink Supernature Purely Greens Max med alger och grejer som ska rensa kroppen och ge energi.

Sen tog Martin, jag och Gunilla en långpromenad med Baileys. En knapp timme och nästan 5 kilometer senare var vi hemma igen. Gunilla åkte hem till sej, Martin
satte sej och pluggade en stund medan jag själv satte mej i solen med
Harlequin-boken ”Min Så Kallade Kärlek”, baren från Naturdiet och godispåsen från Ekorrens Ekologiska. Där satt jag en stund och läste och försökte gå ner i varv så mycket som möjligt. Sen blev det sushi på ett nytt ställe i centrum som var mer än godkänt, dit kommer vi att gå igen. Å innan jag åkte iväg till jobbet snyggade jag till mej med puder från Sheer Cover   🙂

Testbagen den här gången var alltså en riktig feel-good-låda. Precis vad jag behöver nu! Allt var riktigt gott och ska ju dessutom vara bra grejer för kroppen. Så jag laddar med bla teet och algdrinken varje dag nu både för att starta dagen så bra som möjligt, men även för att ladda kroppen på bästa möjliga sätt inför morgondagens begravning som kommer att dränera mej totalt. Jag måste ju finnas där för mina barn, men även orka med mej själv. Så allt jag kan göra måste jag göra. För att orka.

Tack Loppi för att jag fick testa alla fina grejer, jag är mer än nöjd! På lördag ska jag iväg på lunch med Loppigänget, det ser jag fram emot och blir ett perfekt avslut på en jobbig vecka. Det är mycket som händer nu, så man måste ladda med så bra och roliga grejer man kan.

Glöm inte tävlingen om biljetter till Fitnessgalan! Bara några dagar kvar nu… Vinstchanserna är stora – så klicka HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *