Det där toalocket…

Det där toalocket…

… sitter för långt ner idag. Jag har så attans ont i ryggen att jag knappt kan resa mej och att öppna toalocket är nästintill omöjligt. Ni vet den där vridande rörelsen som man gör för att öppna, den funkar inte idag… istället får jag böja knäna och lixom niga för att nå locket och kunna öppna det.Tvätta håret var inte heller helt enkelt…

Vet inte om det beror på att jag hade mina gamla gympadojor när jag klippte gräset igår. De har ingen förhöjd klack och jag gick i dem ganska länge och då blir ju hela jag sned. Eller också var det för att jag låg på det hårda trädäcket i förrgår, på mage, och somnade som en stock. Jag kände efteråt att ryggen var helt paj, men trodde det skulle gå över under natten. Eller också är det en kombination av bägge plus lite fibro…?

När jag vaknade igår hade jag också ont, men inte så här mycket… Det brukar bli bättre efter en promenad, så vi gick nästan fem kilometer med flera backar som drog ut ryggen ordentligt. Visst känns det bättre, men inte helt bra. Vädret var fantastiskt så jag passade på att fixa sommarfötterna, klippa gräset och plantera om alla inomhusblommor. Sen satt jag och läste en lång stund i solen och bara njöt tillsammans med hunden. Jag gjorde så mycket jag kunde när jag ändå var i farten eftersom jag aldrig vet hur nästa dag blir och hur jag mår.

Idag har jag alltså inget annat val än att ta en lugn dag i solen, men vi har varit på vår dagliga långpromenad och lyckats kapa några sekunder till på vår slinga. Det är måndag och då väger vi oss här hemma och det var ju ingen rolig upplevelse. Vågen kved ”En i taget!” och var fräck nog att visa ett helt kilo plus… skit också! Men med oro i kroppen, värk, salt mat och lite godis så blir det så… idag kör vi upp på banan igen och fyller i checklistan tills vikten är där den ska igen. Vi gör så gott vi kan tom torsdag och sen kan livet gå vidare igen.

Det är iaf sol idag med, det är jag tacksam för  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.