Första natten med valpen, är jag trött eller???

Första natten med valpen, är jag trött eller???

Första natten med valpen, var ungefär som första natten med första bebisen… man sov inte mycket. Mellan 23-02 var det ganska ok. Han låg i sin egen korg och sov sött, jag låg i min sng och sov nästan lika sött. So far so good…
 
Efter två var det inte lika kul att sova längre… då skulle det bökas och gnys. Till slut tog jag upp honom i min säng och då sov han lite till, stötvis. Vid 6 gav jag upp och gick ner med honom. Då var han hungrig som en liten varg.
 
När han ätit var han hur pigg som helst och gick på upptäcksfärd i mitt sovrum medan jag försökte få lite mer vila. Killarna vaknade redan 7 och kunde ta över vaket så fick jag iaf sova en hel timme nästan ostörd.
 
Nu när vi andra är på benen – Ja, då sover han minsann!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *