Framme i Indien!

Framme i Indien!

Gick upp 03.30 i morse, pappa hämtade mej strax innan 4. På vägen till arlanda hämtade vi kompisen Roffe. OBS!!! Bara kompis!!!
 
Vi var på Arlanda runt 5 och flyget var nästan på tid, bara 15 minuter sent. Försökte få igång datorn medan vi väntade, men se det gick inte!! eller jo, det gick men skulle kosta 50 spänn för en halvtimme att använda deras trådlösa nätverk. det har jag ingen lust att betala…
 
Kom till Amsterdam några minuter sent och därifrån ca 30 minuter sent. Den säkerhetskontroll var det värsta kaoset jag sett! det stod folk överallt och den där bågen man går igenom gick sönder och det ena med det tredje. inte heller i Amsterdam funkade datorn… här fanns ett gratis nätverk, men det var för låg hastighet så det funkade inte.
 
De 7 timmarna i luften mellan Holland och New Delhi gick ganska fort. Jag såg på film nästan hela tiden; Bilar, Ice Age 2 och Dhicken Little lyckades jag kolla igenom. På hemvägen får det bli nåt mer sofistikerat.
 
Landade vi 23.30, på utsatt tid och gick enkelt genom passkontrollen. Sen tog det en evig tid innan allt bagage kom, men till slut så kunde vi gå igenom tullen. Vi letade efter vår ”driver”, läste på alla namnskyltar som hälls upp -men hittade honom inte… då såg jag min bild!!! Chauffören har med sej bilder på oss istället för namnen -så där är jag och Roffe på bild bland alla människor.
 
Efter ca 25 minuter kom vi till huset där vi ska bo och nu ska vi bara ta något att dricka – sen sova! klockan är 01.31 på natten nu.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *