Framme på Öland

Framme på Öland

Det började inte så bra kanske man kan säga…

Kom till jobbet som vanligt och skulle låsa upp. Vi hade glömt nycklarna hemma! Jag körde hem de 2 milen, medan Martin satt utanför och väntade och berättade för folk varför de inte kunde komma in. Väl tillbaka på jobbet fick allt förarbete går i racertakt och jag var helt slut när vi öppnade, bara 5 minuter sent. Sen gick allt smidigt iaf.

När vi kom hem åt vi, packade ihop det sista och gick en sväng med Baileys. Vi kom ändå inte hemifrån förrän 20.54. Lite väl sega var vi, tycker jag. Men men… vi kom iaf iväg. Knappt någon trafik, men en hel del dimma. Körde över bron 1.30, efter att ha fyllt på bensin i Kalmar. Sånt är alldeles för dyrt på Öland. Inga problem runt Borgholm. Framme vid huset ganska precis 2.20 och kunde lasta och kasta oss i säng. 2.45 sov iaf jag!

Vaknade kort av att Martin gick upp vid 9, själv låg jag kvar och sov till 10 ungefär. Sen klev jag ut i 21 graders värme och med sol och molfri himmel. Då är iaf jag i paradiset! Så skönt att vara här! När jag vaknade tänkte jag på tystnaden här, inte ett ljud hörs på morgonen. Inga bilar, eller andra ”industriljud”. Bara ljudet från surrande flugor, nån hund som skäller eller en kossa som råmar. Preciiiis så ska det vara på sommaren på landet 🙂

Idag ska vi bara lata oss. Vi ska gå en sväng med Baileys, sola på alltan, läsa och bara ha det gott. Men det saknas faktiskt något: grabbarn! Visst är det skönt att bara rå sej själv, men jag är så van att ha dem runt mej att de lixom ska vara där. Har fått rapport från Junior att de kommit till Tallin och att allt är ok.

Over and out!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *