Hur viktigt är semestervädret?

Hur viktigt är semestervädret?

Hörde att det varit strålande sol och 27 grader varmt i Tumba idag. Här har det varit 22 och blev mulet vid 14-tiden. Surt.

Jag är soldyrkare! Jag misstänker att det någonstans på min kropp finns en panel med solceller, eftersom jag vid sol får en massa extraenergi och oftast exremt mycket gjort. Vid 30+ mår jag som bäst och flänger runt som en guttaperkaboll, medan andra ligger och pustar i skuggan. Nåja, inte alla – men väldigt många iaf.

Men bor man i Sverige så vet man att vädret är osäkert på sommaren, mej stör det faktiskt inte så mycket. Jo… om det regnar 2-3 veckor i rad då stör det mej, rejält! Vädret idag har varit perfekt för mej just idag iaf. Jag fick vakna till solen och sätta fötterna i gräset, jag fick äta frukost ute på alltanen. Sen sov jag iaf halva eftermiddagen och då var det ju ingen sol jag gick miste om utan kunde fortsätta sova i lung och ro med gott samvete. Man får lixom se positivt på saken 🙂

Klart man vill ha fint väder på semestern! Klart det är mängder med turister på Öland och Gotland eftersom man vet att det är ganska solsäkert eller att folk åker till Grekland mm. Man vill ha sol eftersom man får förnyad energi av solens strålar. Man lever upp, känner sej fräsch, kan sitta ute på kvällarna osv. Klart vi vill ha sol. Men blir det nu ändå regn så får man leva med det… eller ta en sistaminuten resa och hoppas på bättre väder där…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *