Frossar i bilder!

Frossar i bilder!

De senaste veckorna har varit helt galna med teater eller något annat nästan varenda kväll och knappt någon tid hemma alls. Hundvakterna har varit flitigt inkallade och det dåliga samvetet totalt… Men nu är det lite lugnare och vi försöker komma ikapp med allt igen  🙂

Just nu sitter Martin och jag vid varsin dator och jobbar. Han fixar ny layout till Du i Fokus, som nu fått en .SE-adress och ett helt nytt utseende. Nu ska alla texter från gamla sidan läggas över, två års jobba ska alltså flyttas… post för post… Så med nästa veckas matsedel kommer ni att hitta recepten på nya sidan. Ska bli spännande att se vad alla tycker, lääääskigt!

Å jag sitter och fixar fotoalbum från bröllopet och bröllopsresan. Jag ligger efter totalt, så även albumet från Gambiaresan i januari ska fixas. Sånt brukar jag göra direkt, men den här gången har jag helt enkelt inte hunnit och nu känns det som ett helt berg att jobba sej igenom. Hur många bilder som helst som ska kollas igenom, läggas in och skrivas bildtext till. Ett hästjobb, men kul när det är klart. Jag älskar att sitta och bläddra i mina fotoalbum!

Jag har kört igång en maskin med tvätt, de sista sommarkläderna ska tvättas och läggas undan. Måste ta ett varv med dammsugare och gärna hinna iväg med returpapper, glas och plast till sopen också… Sen borde vi städa trädgården, men det får bli nästa helg. Vi ligger efter med ungefär allt! Det ser ut som en tornado har gått fram här hemma… men med små steg ska vi nog få ordning på torpet!

Jag är ganska säker på att alla har perioder när man bara hinner det mest nödvändiga hemma, har inte ni det? När man kliver ur sängen på morgonen, duschar och borstar tänderna och springer iväg. När man kommer hem droppar man sina grejer nånstans (i vårt fall köksbordet), fixar mat, äter, kastar sej i säng och sen är det samma visa nästa dag. I bästa fall har man hunnit röja hjälpligt efter maten… Jag fattar inte hur folk kan ha så välstädat hemma med skinande golv och rena diskbänkar och samtidigt ha arbete och barn. Sover de inte?

Hur är det hos er? Vad är era tankar kring städning? Är det värt utebliven sömn? Här gör vi så gott vi kan, ingen av oss gillar att städa och är ganska dåliga på det… men vi bråkar heller inte om det! Idag frossar jag i bilder och sen hinner vi det vi hinner, så får vi se hur mycket det blir. Det som blir kvar tar vi helt enkelt en annan dag  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *