Gick inte i längden…

Gick inte i längden…

Tredje av fyra kalajshelger gick det till slut åt skogen med vikten, 1 kg upp. Men det var ju väntat. Vi klarade det bra ganska länge ändå  🙂

Den här veckan ska vi sköta oss, ända fram till lördag. Då ska vi äta ute, gå på teater och sen sova på hotell med hotellfrukost och allt vad det innebär. Myyyyyyys!

Men det är ju inte så illa ändå, 1 kg upp med ett 50-årskalas, 3 födelsedagar och mängder med stress och jobb. Nu är det bara min födelsedag imorrn och teatern i helgen, sen är allt som vanligt igen fram till påsk. 10 veckor, då ska jag väl lyckas nå min målvikt.

Idag är ”lillpojken” hemma från skolan. Han har hostat hela natten, det är 14 minus ute och tågen står still pga olycka. Så det var lixom ingen idé för honom att åka iväg. Hostan gör honom trött, kylan får han astma av och han kommer ändå inte till skolan utan tåg… så han är nu sjukanmäld och ska mysa med mamma hela dagen. Kanske inte…

Nä, vi ska beställa linser till honom och jag ska göra klart hans första album så jag kan skicka iväg de första två för tryck. Det ska bli så himla spännande att se dem färdiga!

Känns som vi har en bra vecka framför oss  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *