En skön söndag

En skön söndag

Gårdagen var väldigt lyckad! Vi valde att bara bjuda in de allra närmaste, ändå kom det 13-14 personer och vi hade jättemysigt. Det roligaste var att mina fd svärföräldrar kom hit och stannade riktigt länge OCH verkade trivas helt ok. Skönt att ha en bra relation till dem  🙂

En annan rolig grej var att min Kompis R och hans sambo också kom hit. Jag har varit lite orolig för att vår kontakt var på väg att rinna ut i sanden, men igår verkade han villig att träffas lite mer igen. Härligt!

Huvudpersonen (Junior) jobbade till klockan 18. Så medan han var borta fixade vi klart maten och tårtorna. Klockan 18 blev han upphämtad av mina föräldrar och kom hem precis när maten var färdig att ätas och alla hade kommit. Vi åt taco, det är en himla bra mat när det är mycket folk tycker vi. Man lägger i det man tycker om och på så sätt blir alla nöjda och glada. Sen var det två olika tårtor till kaffet och efter hade vi smågodis,  chips och frukt.

Vi satt länge och pratade och hade riktigt mysigt. Vid 23.30 gick de sista. Då var vi fortfarande lite uppe i varv, så vi körde igång ett avsnitt av Glee och sen gick vi och la oss väldigt nöjda.

Idag var vi uppe redan vid 8.30 för att som vanligt gå ut med våra medlemmar. Idag var det fyra personer plus vi två och Baileys som tog 6,5km-varvet. Det var kanonfint väder, men jag hade ont i benet och var trött så det var inte så skönt som det borde varit. När vi kom hem åt vi rester och sen somnade jag på soffan. Inte många handtag gjorda idag alltså, men det gööööör inget  🙂

Nu väntar en ganska lugn vecka, inget annat än jobb. Å nästa helg blir kul! DÅ ska vi se Spamalot! Hoppas ni får en bra kväll och en fin vecka.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *