Grått väder passar bra…

Grått väder passar bra…

Är lite låg just nu, så vädret passar mej perfekt. Vet inte varför jag inte är på topp, men det har väl en del med årstid och förkylning att göra. Junior har varit hemma i snart två veckor nu och får nog ta en ny sväng till läkaren imorrn. Jag är väl i stort sett frisk, men går runt och fryser hela tiden.

Tycker det mesta är ganska tråkigt och vill bara att tiden ska gå fort. Nästa vecka ska vi släppa ”bomben” på Kungsholmen och berätta att vi ska stänga där. Folk kommer blir galna. Men vi får chansen att jobba närmare hemmet och då är det lixom inte mycket att fundera på. Så vecka 47 stänger vi Kungsholmen och vecka 48 öppnar vi i Rönninge. Vi slipper åka till stan, krångla med parkeringar och sluta sent. Istället tar det 10 minuter till jobbet, parkering direkt utanför och bara en klass som gör att vi kan äta middag med ungarna. Något senare än vanlig middagstid, men ändå.

Så det känns som om tiden fram till vecka 48 är en transportsträcka full med planering. Det ska beställas grejer, sättas upp reklamlappar, flyttas och en massa annat. Folk kommer vara besvikna och skälla på oss. Det ska bli så skönt när allt är över och vi kommit igång som vi ska. Skönt också att ha allt klart innan nyår och juluppehållet. I januari kör det igång för fullt, då kommer det vara MASSOR med folk som ska infria sina nyårslöften och börjat sitt nya, smala liv. Då är det skitkul att jobba på Viktväktarna!

Tills dess får jag väl gå runt och gruffa om hur kallt det är och hur grått och tråkigt det är ute. Om drygt 9 veckor åker vi till Tanzania, så blir det varmt 🙂

Nu ska jag gå ut med Baileys och lida lite…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *