Hahaha – skulle jag?!

Hahaha – skulle jag?!

Längst ner på min sida finns reklam som man kan klicka på. Man har tydligen läst min blogg och tyckt att man hittat passande material för att locka människor som besöker den och ämnen som passar ihop med det jag skriver om.

Idag var det reklam om Viktnedgång, nån föräldratidning, arbeta hemifrån OCH BRÖSTFÖRSTORING! Då har man inte tittat på bilderna av mej iaf 🙂

Skulle en sån reklam passa ihop med mej? Jag har E-kupa! Är det mej annonsen väder sej till? Tycker man inte att min överkropp är stor nog? Eller är det mina läsare som ska lockas av mina behag och vilja ha likadana?

Jag vet inte! Jag vet bara att jag nog inte kommer att klicka på den länken!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *