Nästan som Barcelona

Nästan som Barcelona

Dagen blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mej, men vad gör det?

Vi skulle städa bilen… Vi plockade ur den och den fick torka iaf, städandet gör vi nog imorrn… kanske… om vi får lust…

Vi skulle äta kyckling och ris… det blev Kroppkakor istället… skulle egentligen ätit det imorrn, men det blev ändrade planer. Gott var det iaf. Nu har jag ett riktigt lyxproblem: Är min favoriträtt Kroppkakor, Taco eller en biff med pommes och Bearnaise…?


Vi skulle åkt ner till sjön och badat med Baileys och tittat på solnedgången. Testat kameran lite. Men det blev ist en LÅNG promenad. Vi skulle bara se var en av vägarna tog vägen… och vips hade vi gått nästan en mil. På vägen passerade ett gäng kossor på ca 2 meters avstånd som var VÄLDIGT nyfika på oss och fick för sej att leka följa john med oss en bit. Vi trodde Baileys skulle få spader, men han fattade nog att det inte var lämpligt att skälla ut ett gäng fria kossor – så han höll tyst och travade på tills han var i säkerhet på andra sidan ett kogaller.

När vi kom hem hade vi lixom inte så stor lust att göra något mer, fötterna sa stopp. Så nu blir det en kopp te, morotsstavar och nåt på tv. Baileys kommer nog sova gott resten av kvällen och natten 🙂 Martin kommer drömma om kossor som förföljer honom 😀
Så det kändes nästa som när vi var i Barcelona, vi gick och vi gick och vi gick…
.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *