Han klarade det!!!

Han klarade det!!!

Här brevid ser ni världens lyckligaste 18-åring. För dagen färsk körkortsinnehavare, sedan 2 timmar tillbaka  🙂

Vi åkte från Tumba klockan 6 för att vara i Nyköping i gooood tid. När vi kom fram vid 7 åt vi frukost i bilen och väntade. När Senior skulle skriva teorin igår var han skitnervös, idag var han mycket lugnare. Strax innan 8 gick vi in i byggnaden där vi skulle möta besiktningsmannen. Allt var bra ända tills besiktningsgubben från förra försöket dök upp. Vad gjorde han här? Då blev Senior nervös. Tänk om vi skulle få samma gubbe igen!

Men vi hade tur. En äldre gråhårig man, som såg väldigt snäll ut presenterade sej och tog med oss ut i bilen. Han bad Senior kolla däcken på bilen eftersom det regnat ganska mycket under natten. Jag placerade mej i baksätet och sen åkte vi iväg. Jag var långt ifrån säker på att han skulle bli godkänd efter körningen, tyckte nästan det gick sämre den här gången än förra… men besiktningsmannen pratade lite och skickade med lite klokheter och sa sen att han var godkänd! Jag tror att all luft gick ur mej där och då. Jag blev så otroligt lättad!

Vi fick alla papper, tackade för oss och satte oss i vår bil. Sen packade vi ihop bägge två. Vi skrattade och grät om vartannat. Vilket jäkla bra team vi är! F-n vad vi har kämpat! Efter en total glädjechock styrde vi bilen hem till Tumba igen. Men Senior fick inte köra… min försäkring tillåter nämligen ingen förare under 25 år  🙂  Så jag körde honom direkt hem till mormor och morfar där hans egen bil står och väntar. Nu kunde han inte använda sin bil just idag, eftersom nåt ska fixas på den. Men morfars bil stod redo för utflykt, så den susade han iväg i så fort vi kom dit.

Det är en väldigt speciell känsla att se sin avkomma dra iväg på egen hand så där. Det var en liknande känsla när han susade iväg på moppe första gången och när Junior körde iväg på sin MC. Men just det där med att köra en bil på egen hand är ännu mer speciellt. Att föda barn är det största i världen, att se barnen lyckas är det häftigaste i världen. Att dessutom få privilegiet att delta i varje steg och sedan se vinsten i slutet är oslagbart!

Idag har jag en otroligt lycklig son. Men min son har oxå en otroligt lycklig mamma. Och stolt. Vi gjorde det tillsammans och lyckades. Ett stort tack till ALLA inblandade; Martin, mormor och morfar, Junior mfl. Jäklar va vi är bra!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *