Händer mycket nu…

Händer mycket nu…

Det snurrar fort just nu… Å ni vet ju vad jag tycker om det: inte! Jag gillar när det händer grejer, men ibland händer det lite väl mycket och skallen kokar lixom över av intryck som ska smältas.

Nu är iaf resa till Gambia bokad. Det blev lite på och avbokningar innan vi fick läget under kontroll. Vi är 7 stycken som drar iväg i november, vi var 11 från början. Men fortfarande kan fler ansluta sej till oss, det är bara att man höra av sej så försöker vi boka in er på samma hotell och går inte det så finns det flera andra hotell i närheten. Så än finns det möjlighet att åka iväg på årets häftigaste bloggresa  🙂

Å igår gick jag och vann en kryssning som måste utnyttjas innan 1 mars. Så det blev snabba ryck att fixa hundvakt och kolla vem som skulle med på den. Vi ringde upp lillpojken och frågade om han ville följa med, hans reaktion kan ni läsa i ett senare inlägg. Han sa inte nej om vi säger så…

Så jag är egentligen bara glad att dagens heldag i tingsrätten bara blev en dryg timme. Nu har jag hunnit fixa en massa detaljer som jag inte skulle hunnit annars. Det känns som man fått en extra dag den här veckan och det var behövligt.

Martins praktik är slut så vi har dessutom en ledig dag tillsammans innan han ska sitta i skolbänken igen imorrn. Han känner sej inte helt hundra och ligger just nu i soffan och läser Status12. Vi har bestämt att vi ska ta en lunchdate och äta sushi för att slippa laga mat och ta upp tid med det.

Återkommer senare under dagen med tankar och funderingar om lite annat…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *