Här är jag!

Här är jag!

Jag har inte trillat av planeten om ni nu trodde det. Det har helt enkelt varit lite mycket att göra, så bloggen har fått vila lite. Som jag sa till Martin häromdagen så har jag faktiskt inte tid att jobba just nu… När jag planerade dagen idag hade jag tom glömt att jag skulle jobba och planerade in en massa grejer på eftermiddagen. När Martin påminde mej om arbetspasset tittade jag bara frågande på honom och blev jättebesviken.  Min planering var ju klockren och så kommer han och pratar om jobb… sabotage!

Det är ju inte så att jag inte gillar mitt jobb, det är bara det att jag har lite annat som just nu lockar lite mer… Som att planera en liten glöggkväll med några vänner imorrn, fixa julpyntet till sonen, fixa hemma och bara mysa med familjen. Sen kommer det en massa möten mellan alla kuliga saker… som idag när jag och Senior hade möte med handikappomsorgens handläggare. Den förra vi träffade i augusti hade nog tappat sitt hjärta och servicekänsla nånstans, det kändes inte alls bra när vi gick därifrån. Så idag fick vi träffa en annan som verkligen var rätt människa på rätt plats, så det kändes mycket bättre. Så nu har han ansökt om kontaktperson och åtgärderna har haft sedan han var 6 år kommer att ändras. Det viktiga är att han känner sej trygg med de insatser som finns den dag han flyttar hemifrån.

Å igår var jag till Södertälje Sjukhus och var fotomodell! Eller ja… iaf min insida. Båda höfterna och ena foten röntgades och nästa vecka får vi svaret. Man misstänker något som heter ”Snapping hip”, som kan bero på att jag har olika längd på benen men som kan gå över genom att stretcha. Nu har jag läst på lite och ska testa stretching och se om det försvinner. Höften knakar och gör ont, förr var det sällan, nu är det så gott som varje dag. Nu vill jag bli av med skiten!

Efter röntgen hade jag ett kort pass i tingsrätten. Ett ovanligt mål där en ung tjej stod åtalad för misshandel av en annan lika ung tjej. Sorgligt att de börjar så tidigt… men tjejerna verkade ok i övrigt, så jag hoppas att det går bra för dem i fortsättningen.

Så dagen igår försvann snabbt, och det gjorde även förmiddagen idag. Snart åker jag och jobbar och imorrn är jag ledig igen… då ska jag städa klart, köpa glögg och annat gott. Martin ska fixa lite tilltugg och vid 18-tiden trillar det in lite bloggkompisar här hemma. Sen är det mer jobb och till helgen kommer Martins bror från Polen hit och hälsar på. Det går i ett, lixom!!! Nästa vecka är lika körig, men nästa fredag har jag skrivit ”LEDIG!” i almanackan. Då ska jag inte göra nånting mer än invänta Minior som kommer på kvällen.

Så nu vet ni varför det kan dröja lite mellan inläggen. Men jag hör av mej… så fort jag har några minuter över  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *