Har du bil eller båt?

Har du bil eller båt?

Nu när sommaren och semestrarna stå för dörren är det dax att se över båten, bilen och kanske andra grejer som används under semestern. Så är det även för oss, vi har en bil som ska in på service och som kanske kostar mer än man är beredd på.

Mycket går att fixa själv så länge man vet var man får tag i bra grejer och de är ju inte alltid så lätta att hitta. Nu har vi upptäckt Karnag som är ett företag på nätet som har allt! Här kan man hitta allt från stötdämpare till större fordon till räddningsprodukter. Vem behöver inte en docka att öva eldsläckning på…??? Jag trodde faktiskt inte att man kunde köpa såna som privatperson, men det kan man tydligen!

Det viktigaste är ju att det vi åker med i sommar är tryggt och säkert. Att våra barn och vår familj har de bästa grejerna och kommer fram hela, oavsett om vi åker bil, båt eller luftballong. Kolla säkerheten innan ni åker iväg, fixa det som behöver fixas, se till att ni är utvilade och tar pauser på vägen. Allt för att starta semestern på bästa möjliga sätt. Njut av hela vägen, inte bara målet…

Because we are worth it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *